Over mij

Ik ben Danielle Westmeijer, getrouwd met Edwin Westmeijer, woonachtig in het mooie plaatsje Winkel en samen hebben we drie kinderen (al voel ik me moeder van veel kinderen) maar er zijn echt drie van mijn man en mij. Yana, Meike en Vince..... Ze zijn mijn grote kanjers en helpen graag een 'handje' mee. Ik vind het geweldig om te zien, hoe enthousiast zij zijn, als we een (nieuw) gezinslid mogen verwelkomen. Ik zie de oppaskindjes graag als een belangrijk deel van ons 'grote' gezin. Door de kleinschaligheid van gastouderopvang kan ik de kinderen die opgevangen worden meer persoonlijke aandacht geven en dat verdient ieder kind!

Wat doen we allemaal op zo'n dag, nou we gaan graag op schattenjacht. Genieten van het hier en nu!  
Eendjes, vogels, vissen, (strepen van) vliegtuigen, de bus of vuilniswagen die stopt, bomen met of zonder blaadjes en een zon die soms lange schaduwen maakt en soms korte. Madeliefjes plukken, paardenbloemen blazen, stokken of stenen zoeken, lange regenwormen volgen of naaktslakken tellen vinden we ook leuk! 
Zon, regen, wind, mist of sneeuw. Alle dagen zijn bijzonder.  Wij genieten van alles, wat voor de meeste mensen zo gewoon is....Ook binnen maken we er graag een feestje van. Veel knutselen, speelgoed wat vaak gewisseld wordt of heerlijk boekjes (voor)lezen. Af en toe een disco half uurtje, verstoppertje (vooral niet achter het gordijn kijken!), verjaardagen & spelletjes doen.... Kortom een dag is nooit hetzelfde!

 

Kiezen voor BAZZEROET, is kiezen voor:
* Positief opvoeden!
* Altijd Tijd voor een Knuffel!
* Vies worden Mag!
* Respect voor Mens & Natuur!
* Veel Samen Lachen!

Mocht u nog meer willen weten, dan kunt u een mailtje sturen naar Bazzeroet@outlook.com